Nutricia Zdrava hrana
Nutricia Makrobiotika
Vaše mesto za zdravu ishranu

Nutricia na sajmu "etno hrana"

Štampaj
Podeli

Autor: Dr Slobodanka Babić, 26.11.2009.

Pozivamo vas da nas posetite na sajmu etno hrane i pića. Etno hrana je specijalizovana manifestacija prehrambenih proizvoda koji se spravljaju po posebnim recepturama, održava se od 26. do 28. novembra na Beogradskom sajmu. Reč je o četvrtoj smotri domaćih specijaliteta na kojoj će se predstaviti oko 300 izlagača iz svih krajeva Srbije. Štand Nutricia se nalazi u hali 3 u okviru štanda Privredne Komore Beograda.
Nutricia na sajmu

Pozivamo vas da nas posetite na sajmu etno hrane i pića.  Etno hrana je specijalizovana manifestacija prehrambenih proizvoda koji se spravljaju po posebnim recepturama, održava se od 26. do 28. novembra na Beogradskom sajmu. Reč je o četvrtoj smotri domaćih specijaliteta na kojoj će se predstaviti oko 300 izlagača iz svih krajeva Srbije. Štand Nutricia se nalazi u hali 3  u okviru štanda Privredne Komore Beograda. 

Pod sloganom "Utemeljenje robne marke etno proizvoda" ovogodišnju manifestaciju zajedno organizuju Beogradski sajam i Privredna komora Srbije. Sponzori manifestacije su Agrobanka i Dunav osiguranje, a pokrovitelj manifestacije već tradicionalno je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije.

Posetioci će u hali 3 imati priliku da vide, degustiraju i kupe hranu i piće proizvedenu u ograničenim serijama a po posebnim tradicionalnim recepturama. Proizvođači su pripremili džemove, slatka, kitnkez, ajvar, kolače, peciva, hleb, pite, suhomesnate proizvode, različite vrste sireva, kajmak, vina, rakije, sokove.

Sajam je pre svega namenjen poslovnim posetiocima – snabdevačima restorana, hotela i trgovinskih radnji. Cilj ove manifestacije je prepoznavanje, brendiranje i bolji plasman ovih autentičnih proizvoda na domaćem i stranom tržištu.

Manifestaciju Etno hrana svečano je otvorio Miloš Bugarin, predsednik Privredne komore Srbije, danas u 13 časova u hali 3.

Nazad na: Novosti kod nas

Čitanja: 1518 | Komentara: 2 | Dodaj komentar
Štampaj
Podeli
[generic, 15.09.2016.]: http://vr9onlinesale.com/ ,
[cialis_cyanopsia, 13.04.2017.]: If you for the thread is you marked thread itself let me, http://cialisonlinerxonline.com/ , generico.


Mapa sajta | XML Sitemap | rss RSS | Bookmark and Share | Vrh strane
Designed by bgsvetionik.com | powered by BGS CMS