Nutricia Zdrava hrana
Nutricia Makrobiotika
Vaše mesto za zdravu ishranu

Blog i vesti

Lekovi koji se koriste u lečenju gripa
Ishrana i lečenje

Lekovi koji se koriste u lečenju gripa

Autor: Dr Slobodanka Babić, 06.03.2015. | Komentara: 735
Najčešći simptomi gripa su povišena telesna temperatura, bolovi u mišićima, umor, kašalj. U većini slučajeva, simptomi se spontano poboljšavaju nakon nekoliko dana mirovanja. Mnogi prave grešku, kljukajući se lekovima koji su sve prisutniji u medijima, a da za to nema stvarne potrebe.
Prehlada i lečenje
Ishrana i lečenje

Prehlada i lečenje

Autor: Dr Slobodanka Babić, 16.12.2014. | Komentara: 19
Ove godine, zbog puno kiša i nestabilnog vremena virusi su pretrpeli mutacije i zato su simptomi bolesti jače izraženi, a bolest teža i često slična gripu. Pošto su virusi izazivači akutnih respiratornih infekcija, antibiotici neće pomoći i osnovni cilj lečenja je poboljšanje simptoma i olakšanje bola.
Saveti za ishranu za hladne dane
Ishrana i lečenje

Saveti za ishranu za hladne dane

Autor: Dr Slobodanka Babić, 28.11.2014. | Komentara: 17
Promena godišnjih doba izaziva kod velikog broja ljudi razne tegobe –od povećanog osećaja umora i pospanosti do bolova u kostima i zglobovima, promene pritiska, isušenosti kože do podložnosti prehladi i gripu. Simtomi prehlade su svima dobro poznati: sekrecija iz nosa kašalj, drhtavica, blago povišena temperatura, ili ne, umor, nedostatak apetita.
Supa od spanaća sa pinjolima
Recepti i gastronomija

Supa od spanaća sa pinjolima

Autor: Nutricia, 29.10.2014. | Komentara: 25
Donosimo vam jedan zdrav recept za supu od spanaća. Nadamo se da će se i vama svideti.
Epsom soli
Preporučujemo

Epsom soli

Autor: Dr Slobodanka Babić, 07.10.2014. | Komentara: 20
Epsom soli su izuzetno dobre za detoksikaciju tela, lica, glave, nogu, stopala, za ublažavanje celulita, modrica i pega. Koriste se još i za poboljšanje sna, koncentracije, za obezbeđenje više energije i svežijeg izgleda.
Popust za online kupce
Novosti kod nas

Popust za online kupce

Autor: Dr Slobodanka Babić, 30.09.2014. | Komentara: 3440
Za svaku online kupovinu u vrednosti preko 2.000,00 dinara, poklanjamo kupon uz koji ostvarujete 10% popusta prilikom sledeće kupovine. Potražite proizvode u našoj e-prodavnici . Hvala na poverenju. Vaša Nutricia.
Bahove cvetne esencije - Bahove kapi
Ishrana i lečenje

Bahove cvetne esencije - Bahove kapi

Autor: Arsenijević Aleksandra, 09.09.2014. | Komentara: 886
Bahove cvetne esencije, poznatije kao Bahove kapi su prirodne cvetne tinkture koje su dobile ime po svom tvorcu, doktoru Bahu, lekaru i homeopati koji je suočen sa neumoljivom dijagnozom kolega da mu je preostalo svega tri meseca života, napustio uspešnu karijeru u Londonu i posvetio se izučavanju prirode.
Lekovita gljiva - Kombuha
Namirnice

Lekovita gljiva - Kombuha

Autor: Dr Slobodanka Babić, 04.08.2014. | Komentara: 28
Čajna gljiva je široko poznata u svetu. Zovu je ruskom, japanskom, kineskom, indijskom čajnom gljivom. Čajnu gljivu zapravo čini simbioza dve vrste organizama: gljiva (kvasci) i bakterija sirćetnog vrenja.
Namirnice za vrele letnje dane
Namirnice

Namirnice za vrele letnje dane

Autor: Dr Slobodanka Babić, 17.07.2014. | Komentara: 81
Leto je deo godine koje obiluje voćem i povrćem i deo godine koje treba iskoristiti da unosite što više svežih namirnica čime će te poboljšati zdravlje.
Slatkiši bez šećera
Recepti i gastronomija

Slatkiši bez šećera

Autor: Dr Slobodanka Babić, 12.05.2014. | Komentara: 1570
Konzumiranjem velike količine slatkiša napravljenih od belog brašna i rafinisanog šećera uzrok je gojaznosti i svih bolesti koje je prate. Ukoliko se vodi računa o količini i vrsti slatkiša, moguće je spojiti uživanje u slatkišima a da to ne utiče štetno na vaše zdravlje. Zamenivši beli šećer voćem, semenkama i ostalim zdravim sastojcima, a belo brašno integralnim, pripremili smo recepte za poslastice koje su ukusne isto kao i one druge koje su ,,manje zdravije". Iznenadite porodicu nekom od ovih zdravih poslastica.
 1  2  3  4  5  6  7  8 > >> Ukupno: 163  Prikazano: 1 - 10


Mapa sajta | XML Sitemap | rss RSS | Bookmark and Share | Vrh strane
Designed by bgsvetionik.com | powered by BGS CMS