Magnezijum hlorid gel

490.00 дин.

Broj artikla: fe7ee8fc1959 Kategorije: ,

Opis

Magnezijum gel je prirodni mineral koji možete naneti ispod pazuha, utrljavanjem u kožu i opustiće napetost organizma. Gel možete nakon pola sata ukloniti jednostavnim ispiranjem mlakom vodom..
Kod sportske pretreniranosti, profesionalne upale mišića ili ukočenosti pojedinih regija tela utrljavajte gel na bolnu regiju da bi ste rastopili kalcifikaciju u mišićima i osetićete rasterećenje i opuštenost.
Ako sumnjate u početak okoštavanja ( osteoporoza, artritis ) umasiravajte magnezijumov gel u ciljane regije. Magnezijum je antagonist kalcijumu i Vaši zglobovi će povratiti elastičnost. Ukočenost vrata, ramenih i leđnih mišića zbog prinudnog položaja na poslu, bol u podlaktici zbog česte upotrebe „miša „ popustiće ako umasiravate gel na kožu.
Magnezijumov gel održava kožu blistavom, ublažava znake starosti, smanjuje upale, povećava hidrataciju ćelija kože. Pomaže u lečenju akni, ekcema, psorijaze .Odličan je telesni dezodorans. Primenjuje se kao kupka, krema ili losion. Nanesite par kapi gela magnezijumovog ulja na kožu, primena je komotna jer gel pomaže da nanos magnezijuma bude tanak i ne remeti estetske i kozmetičke zahteve korisnika. Izbegavajte sluzokožu. Da ublažite bol utrljavajte gel u bolnu regiju i osetićete ubrzo olakšanje. Veći deo magnezijuma telo apsorbuje nakon pola sata, zatim možete oprati tretiranu regiju a možete tanki film , koji je sada postao inertan, iskoristiti kao podlogu za kozmetiku. Ne koristite losione pre upotrebe magnezijuma jer zasićena ili blokirana koža ne može da apsorbuje magnezijum..
Za opuštanje organizma preporučuje se masaža gelom magnezijumovog ulja, tada se telo oslobadja stresa i povećava apsorpcija magnezijuma.

Više informacija možete pročitati ovde.