facebook google plus rss
011/3224-155

O nama

Nutricia je specijalizovana prodavnica zdravije hrane i ujedno savetovalište za pravilnu ishranu. Postojimo od 1989.godine sa jasno definisanim stavom da se kupcima ponudi kvalitetniji i svima dostupan zdraviji način ishrane.

Bez obzira da li smo zdravi ili ne, zdravlje i dugovečnost bi trebali da budu ciljevi svakog čoveka i zato se treba okrenuti ka hrani koja zadovoljava osnovne principe zdrave, uravnotezene ishrane. Kvalitet našeg života zavisi upravo od kvaliteta namirnica koje koristimo u svakodnevnoj ishrani. Zato Nutricia nudi široku paletu proizvoda koji zadovoljavaju principe zdrave ishrane. Takav tip ishrane je suprotnost današnjim trendovima brze hrane i ostalih brzo pripremljenih jela koja su lišena vitalnih elemenata.

Naši proizvodi ne sadrže holesterol i zasićene masne kiseline koji su prema podacima SZO glavni uzročnici povećane telesne težine, ateroskleroze i drugih bolesti kardiovaskularnog sistema. U našim proizvodima nema dileme između zdravlja i bolesti jer su svi proizvodi prirodni, bez tragova pesticida , antibiotika, hormona, konzervansa poboljšivača ukusa i mirisa i drugih aditiva. Svesni smo da je za ispunjenje tih uslova važno i gajenje biljaka i zato se iz sve snage zalažemo za ekološku organsku proizvodnju.

U našoj radnji možete naći preko 2000 proizvoda koji zadovoljavaju vegetarijanska i makrobiotička načela ishrane, ali vodimo računa i o potrebama osoba slabijeg zdravstvenog stanja, kao i osobama obolelim od dijabetesa i celiakije.

Naše osoblje je ljubazno, edukovano i potpuno posvećeno poslu, tako da će Vas dočekati sa osmehom i u svakom trenutku nastojati da Vam pomogne. Naši posetioci su različiti po mnogo čemu, neki dolaze svaki dan, neki jednom nedeljno, a neki ponekad, kada se nađu u blizini. Razlikuju se po godinama starosti, po polu, po profesiji, ali imaju jednu zajednicku osobinu, brinu o sebi i svom zdravlju i žele da se osećaju vitalno i zdravo. Zato pozivamo i Vas, da nas posetite, da saznate nešto više o tome, kako da se hranite zdravije. Biće nam drago, da možemo da Vam našom ponudom proizvoda i preporukom pomognemo da donesete najbolju odluku. Zato smo uvereni da ste i vi deo naše priče.

Dobrodošli!

Podelite sa svojim prijateljima

Ostavite komentar

Polja obeležena (*) su obavezna. E-mail adresa neće biti objavljena.