Nutricia Zdrava hrana
Nutricia Makrobiotika
Vaše mesto za zdravu ishranu

HypoCol

HypoCol je prirodni proizvod od crvenog pirinča za regulisanje holesterola. Po svojim svojstvima HypoCol je više od dodatka ishrani, jer u telu deluje kao prirodni statin. HypoCol sadrži nekoliko aktivnih sastojaka. Posebno su značajni monakolini, prirodni inhibitori HMG-CoA reduktaze. Njihovo sinergijsko delovanje smanjuje sintezu i koncentraciju LDL holesterola, poznatog i kao “loš holesterol”.
Čist, fermentisan crveni pirinač

Saznanja o korisnosti primene crvenog pirinča temelje se na iskustvima tradicionalne kineske medicine, potvrđena savremenim kliničkim podacima o delotvornosti i neškodljivosti. Crveni pirinač u HypoCol kapsulama je dobijen obradom kvalitetnog pirinča glivi- cama Monascus purpureus Went, koristeći jedinstvenu tehnologiju fermentacije.
Patentiran postupak

Patentiran postupak proizvodnje objedinjuje savršenstvo prirode i najnovija dostignuća nauke, a rezultat su HypoCol kapsule sa 600 mg čistog, fermentisanog, crvenog pirinča, standardizovanog na tačan sadržaj mevakolina sa brojnim supstancama, čiji se sinergijski učinak iskazuje u snažnom anti- holesterolskom delovanju ovog proizvoda.Više informacija možete saznati na www.hypocol.rs.
* Nema na lageru!


Mapa sajta | XML Sitemap | rss RSS | Bookmark and Share | Vrh strane
Designed by bgsvetionik.com | powered by BGS CMS